Asunnon kauppa ja kauppakirjan laatiminen

Köpa en bostad och upprätta ett köpebrev

För att undvika stress och förvirring vid upprättandet av köpekontraktet bör du anlita en jurist som är specialiserad på transaktioner med bostadsfastigheter och som känner till lagens finesser. Vi kan alltid ge dig de dokument du behöver till ett förmånligt pris. Be om en offert.

Hur förbereder man sig för bostadsköp? Att skriva ett korrekt avtal och känna till lagen är avgörande för att transaktioner ska lyckas. Det är också bra att ha en grundlig förståelse för köparens och säljarens ansvar i en bostadsaffär. Därför rekommenderar vi att du anlitar en fastighetsjurist för att hjälpa dig med ditt bostadsköp.

Var beredd på överraskningar på bostadsmarknaden

Om det finns speciella lukter eller något annat suspekt i lägenheten är det alltid värt att undersöka det innan du gör en affär eller ett erbjudande om att köpa.

Vad händer om ett fel upptäcks efter försäljningen, till exempel ett problem med inomhusluften eller en felaktig sockelkonstruktion?

Då är det dags att kontakta Fastighetsjurist

Våra tjänster omfattar – granskning eller utarbetande av ett köpserbjudande eller preliminärt avtal – granskning eller utarbetande av ett köpebrev – klausuler om ansvarsbegränsning – klagomål om affären och klargöranden efter transaktionen.

ÄR DU INTRESSERAD? SKICKA ETT MEDDELANDE TILL OSS, SÅ KONTAKTAR VI DIG.
FÖRSTA KONTAKTEN ÄR KOSTNADSLÖS.

Kontakta oss