Jemina Tilander

”Våra kontor finns i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Sundsvall, och Umeå”

Vi betjänar klienter i hela Sverige och söker ständigt nya medarbetare som vill ansluta sig till vårt team som jurister och andra specialister. Om du är intresserad av att göra karriär hos oss är du välkommen att kontakta oss.

Är du en fastighetsjurist som brinner för att utvecklas som fastighetsjurist i ett intressant arbete? Om du övertygar oss med dina yrkeskunskaper kan du få en tjänst som jurist på ett av våra kontor.

Vi värdesätter erfarenhet av kundarbete, entreprenörskap och ett intresse för att hantera tvister genom medling och i domstol. Du har en juristexamen, du kan sköta dina uppgifter självständigt men som en del av vårt team. Du har ett kundorienterat och metodiskt tillvägagångssätt och kan få saker gjorda under press.

varför ska du ta tillfället i akt?

Som fastighetsjurist får du göra riktiga uppgifter, med riktiga klienter, för en skälig lön. Du kommer att få möjlighet att utveckla dina färdigheter och göra karriär i ansvarsfulla positioner. Du kommer att arbeta i bekväma lokaler med trevliga kollegor. Flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.

BLEV du intresserad? Ansök nu!

info@fastighetsjurist.net

ÄR DU INTRESSERAD? SKICKA ETT MEDDELANDE TILL OSS, SÅ KONTAKTAR VI DIG.
FÖRSTA KONTAKTEN ÄR KOSTNADSLÖS.